Szállás – étkezés – élmény - egy helyen

Egyedi, teljes körű szolgáltatás osztálykirándulóknak. Nem kell mást tenni, csak bejelentkezni és élvezni a rendhagyó programokat. Teljeskörű csomaggal várja Hittudományi Egyetem az érkező osztálykirándulókat, amely tartalmazza a szállást, az étkezést valamint Debrecen felfedezését élménygazdag és játékos formában.

Az osztályfőnököknek, pedagógusoknak nem szükséges szállás és ebédfoglalással fáradni, külön belépőjegyeket vásárolni, komplett szolgáltatást nyújt az egyetem a csoportok rendelkezésére. A Debreceni Református Kollégium és a Nagytemplom Nemzeti Emlékhely, ezért vonattal ingyenes az utazás.

Igazodva a kor és a fiatalok igényeihez különleges élményen vehetnek részt a diákok. A városfelfedező játékban rejtvényről-rejtvényre haladva ismerik meg a Kálvinista Róma titkait, a legérdekesebb belvárosi épületek környezetében, megismerve egykori híres debreceni írók, költők szellemiségét. A diákok szórakozva, könnyed hangulatban találkoznak a Nemzeti Emlékhelyekkel és a történelmi eseményekkel. A programelemeken keresztül nagy hangsúlyt kap a közös játék, a csapatépítés és az osztályközösség erősítése.